DayCare

DayCare

Cattitude Day Care sau „grădiniţa de zi” a fost creată pentru a veni în întâmpinarea proprietarilor de căţei şi pisici care se confruntă cu următoarele aspecte în relaţia cu blănoşii de diverse vârste şi rase.
➢ Adaptarea la un mediu nou, o nouă casă, un nou stăpân , mai ales la puiuţii care necesită supraveghere constanta pentru a-şi dezvolta anumite obiceiuri, cum ar fi folosirea litierei la pisicuţe sau ieşitul afară la căţeluşi
➢ Îngrijirea necesară în cazul urmării unui tratament ambulatoriu prescris de un medic veterinar (administrarea de medicamente la ore fixe, pipete, etc conform reţetelor prescrise), precum şi în cazul recuperării post-operatorie după castrare, alte intervenţii medical veterinare care necesită supraveghere temporară sau permanentă în perioada de convalescenţă.
➢ Socializarea cu alte pisicuţe sau căţei şi/sau oameni, timpul petrecut la Cattitude Day Care fiind umplut cu diverse activităţi motivaţionale şi de schimbare de comportament/ pentru creşterea încrederii şi schimbarea obiceiurilor necorespunzătoare
➢ Adaptarea într-un mediu necunoscut în vederea beneficierii ulterioare de servicii de înfrumuseţare şi îngrijire pentru a nu suferi de angoase şi stres şi a transforma experienţa de la PetSpa în ceva plăcut şi într-adevăr relaxant pentru blănoşi

Pe parcursul şederii la Cattitude PetSpa în zona de Day Care, căţeii şi pisicuţele vor primi cazare într-un spaţiu semi-deschis amenajat modern şi cu design deosebit (nu folosim cuşti metalice sau spaţii închise) dotat cu supraveghere video 24/7 care poate fi accesat şi de stăpânii lor. Zonele de cazare sunt atât individuale, cât şi comune pentru cei ce doresc să socializeze cu alţi con-fraţi.
Pe parcursul zilei, pe lângă atenţia cuvenită din partea echipei noastre vor fi implicaţi în multă distracţie, jocuri motivaţionale, de socializare cu alţi blănoşi sau oameni, vor primi mâncărica favorită după indicaţiile stăpânului pentru a nu li se schimbă în nici un fel obiceiurile de acasă, vor fi periaţi şi plimbaţi la cerere (atât căţeii, cât şi pisicile) şi vor avea parte de multe surprize (masaj gratuit pentru cei mai cuminţi şi mai pupăcioşi blănoşi).

Vă rugăm să consultaţi şi celelalte secţiuni din cadrul acestei pagini pentru a vedea toate serviciile de care pot beneficia membrii blănoşi ai familiei voastre la Cattitude PetSpa (dresaj, consultanţă nutritională, etc)
Alte detalii:
➢ Căţeii pot beneficia de până la 3 plimbări pe zi, pisicuţele în funcţie de dorinţele stăpânilor
➢ Plimbările pot fi individuale sau împreună cu alţi căţei în scopuri de socializare de grup
➢ Serviciul de Day Care este deschis 8am – 8pm, dar accesul se face în baza programărilor cu max 12h înaintea deschiderii PetSpa-ului. Pentru urgenţe, apelaţi numărul de telefon de pe site.
➢ Va recomandăm să aduceţi litiera şi/sau nisipul pisicuţei de acasă şi mâncarea ei obişnuită pe parcursul şederii în Day Care.
➢ Facilitatea de PetSpa dispune de medic veterinar pentru asistenţă şi urgenţe medicale dacă va fi cazul, la care se adaugă colaborarea cu clinici medical-veterinare aflate în proximitate pentru cazurile de urgenţă care necesită suport medical de specialitate.