Consultanţă nutriţională

Consultanţă nutriţională

Oferim consultanţă nutritională în vederea alegerii celei mai potrivite hrane umede şi uscate în funcţie de rasă, vârstă şi nivelul de activitate fizică al căţeluşului sau pisicutei.

Echipa Cattitude Brands este la curent cu noile tendinţe în materie de hrană pt căţei şi pisici la nivel internaţional, cum ar fi mâncarea umedă organică sau crudă, mâncarea uscată fără gluten, completarea mâncărilor cu fructe, legume, seminţe, etc (produse adresate mai mult consumului uman), introducerea de surse de proteine exotice în mâncarea lor, cum ar fi insectele, etc.
Deasemenea, doctorii veterinari cu care colaborăm va pot recomandă anumite diete în cazul blănoşilor cu probleme de sănătate sau care să prevină apariţia unor astfel de probleme. O dietă adecvată combinată cu activităţi fizice zilnice este foarte importantă pentru bunăstarea blănoşilor.
Selectarea mâncării potrivite, cât şi când căţelul/pisica trebuie să mănânce, cunoaşterea modului în care putem controla sau preveni anumite boli prin dietă, combinate cu activităţi fizice zilnice, toate acestea reprezintă reţeta de succes pentru a ajută blănoşii noştrii iubiţi să trăiască o viaţă mai lungă, mai sănătoasă şi în armonie cu întreagă familie.